23 Haziran 2009 Salı

Lozan Parkı yerine ODTÜ’nün Bahçesi

Bebişlerin ikinci ODTÜ buluşması, aslında kalabalık bir grup olarak Lozan Parkı’nda buluşma planının cumartesi sabah çeşitli aksilikler sonucunda bozulmasıyla gerçekleşti. Biz varana kadar sevgili Ada’nın ODTÜ’nün kapısında arabada uyuya kalması üzerine Umur eve dönünce, günü Neslihan ve Zeynep’le birlikte, eğlenerek geçirdik. Zeynep herkesle daha doğrusu her şeyle tanışma günündeydi. Zeynep önde Neslihan arkada ODTÜ’nün bahçesinde adım atılmadık yer bırakmadılar. Mavişim sadece yemek yemek ve meme emmek için Neslihan’ın kucağında durdu. Bir ara Zeynep annesinin memesine yapışınca Selin’in “a aaaa!”diyerek şaşırması ve Zeynep’in utanarak meme emmekten vazgeçmesi günün olayıydı.İkinci olay ise, Meleğimin kumpiri iç dış ayırmadan kabuğuyla yemesiydi. Tam o sırada, yaklaşık 1,5 yıl yan yana dairelerde oturduğumuz kapı komşumuz Özgül, tatlı kızı Melissa Bilge’yle birlikte masamızın önünden geçiyordu. Hemen buyur ettik ve tabii çocuk yetiştirmek üzerine koyu ve hoş bir sohbete daldık. Bu arada Melissa elindekiyle balon yapmaya başlayınca bebeğim, yüzüne gelen balonlara hiç aldırmadan kahkahalar attı. Özgül’ün kucağında otururken de meyve suyunun kamışını kutunun üstündeki deliğe sokup çıkararak kendi kendine oyun yarattı. Öyle ciddiydi ki gülmeden edemedik. Bu esnada Zeynep’le Neslihan’ın bahçe turlarına devam ettiğini yazmama gerek yok herhalde:)
Üçüncü olay Meleğimin hayatının ilklerinden biri olarak Neslihan’ın getirdiği kirazlardan yemesi ve ilk iki kirazın çekirdeklerini yuttuktan sonra diğerlerinin çekirdeğini çıkartmak gerektiğini ben söylemeden akıl etmesiydi.
Neşeyle başlayıp neşeyle bitirdik günü.

2 yorum:

  1. Ben Zeynoşun peşinde koşmaktan acayip yorulmustum o gün Çiğdemcim.Ama sizlerle olmanın keyfi yaşanan bütün yorgunluklara değer:)En kısa zamanda tekrarlayalım.Öperim

    YanıtlaSil
  2. Bence de tekrarlayalım Neslihancığım.
    Öperim,
    ç.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails