26 Haziran 2009 Cuma

Çıtır Simit’te Bir Gün

Gecikmiş yazılarıma devam ediyorum. Takip eden haftanın Cumartesi günü yani 13 Haziran'da Çıtır Simit’te kızlar buluşması yaptık. Yolda benzin almak için durduğumuzda Selin’in, Neslihan’ın saçlarını toplamasına itiraz etmeyip, tokayı çıkarmamasını havanın aşırı sıcak olmasına yorduk:) Kızlar fıskiye modeli saçlarıyla pek bir şirindiler.
Çıtır Simit sürprizli bir yer. Yoldan bakıldığında arkada tavukların, tavus kuşlarının, ördeklerin özgürce gezdiği şahane bir bahçe olduğunu tahmin etmek mümkün değil. Ağaçların altında geniş bir masa bulunca başladık sohbete. Sohbet konusu bize kalsın sadece çok rahatlatıcı olduğunu söylemekle yetineceğim.
Kızlar önce ısmarladıklarımızdan yiyip, yemediklerini masaların arasında dolaşan güvercinlere ve tavuklara attılar. Sonra biraz etrafta dolandılar. Salıncağa binip kaydıraktan kaydılar. Munise’m kaydırağın yüksekliğinden biraz korktu. Yerimize döndüğümüzde Meleğim burada da bir ilki gerçekleştirdi ve üzüm yedi. Yerken nasıl kendinden geçtiği Neslihan’ın şaşkınlık ifadesinden anlaşılıyordur herhalde.
Elbette yine güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik birlikte.

6 yorum:

  1. bu güzel fıstık elleriyle beni beslerken ben de kendimden geçtim ;))
    öpüyorum hepinizi sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. Şekercim,
    Her zaman bekliyoruz. Biz de çok öperiz yanaklarından.
    ç.-s.

    YanıtlaSil
  3. Bu kız önlenemez bir biçimde gittikçe babaya benziyor... Ne diyorsun Çiğdem?

    YanıtlaSil
  4. Valla meleğim doğduğu gün hastaneye gelen arkadaşlarımız Teoman'a dönüp,"hocam klonlamışsın" demişlerdi:) Bunun üzerine ne desem boş. Gerçi artık biraaaz biraz bana da benzediğini söyleyenler oluyor tabii. Mesela saçlarının bukleleri, parmaklarının inceliği filan gibi:)
    Çok öperim,
    ç.

    YanıtlaSil
  5. çiğdem yaa harbiden çok büyüdü selin. ifadesi değişti. büyük çocuk oldu resmen baksana. çok güzelleşti. maşallah.

    YanıtlaSil
  6. Fiziksel benzerliği bilmem ama mimikleri, konuşurken ellerini bol bol kullanması...aynı sen canımcım. Çok özledim. Öperim ikinizi de

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails