7 Ocak 2009 Çarşamba

Yeni Yıl Hediyesi

Bu sene yalnız bir çekirdek aile olarak yılbaşını evde kutladık. Türlü türlü sıkıntılar, endişeler, kayıplar ve acılar yaşanmasına rağmen 2008, meleğimizin aramıza katılmasıyla şahane yılların başlangıcı oldu bizim için.
Mütevazı yılbaşı ağacımıza miniğimizin ilgisi yoğundu. Azıcık denge sorunu olan ağaç üzerine düşmesin diye epey bir gayret sarfettik. Meleğim bilhassa kırmızı toplardan gözlerini alamadı. Akşamın ilerleyen saatlerinde Gülannesinin İstanbul’dan gönderdiği hediye paketini açtık birlikte.


Fotoğraflardan da göreceğiniz üzere tam anlamıyla bayıldı hediyesine. Önce her şarkıyı dikkatlice dinledi ve bittiğinde alkışladı.


Şarkıları ikinci kez dinlediğimizde bazılarını tanıdı ve o şarkılarda yüzümüze bakıp gülümsedi.


Sonra hangi düğmeye basınca müzik çaldığını kendi kendine keşfetti ve tanımadığı şarkıları geçmek üzere düğmeye hızlıca basmaya başladı. Sıra tanıdığı şarkılara gelince bekleyip sonuna kadar dinledi ve dudaklarında o kocaman gülümsemesiyle el çırparak eşlik etti.


Ardından oyuncağı ters çevirip, bu nasıl çalışıyor acaba? bakışlarıyla uzun uzun inceledi. O zamandan beri uyanık olduğu neredeyse her dakika bu oyuncağıyla oynuyor.

3 yorum:

  1. Ay o oyuncak bizim favorimiz. Çınar hasta ona. Yemeklerimizi onun sayesinde yiyoruz. güle güle oynasın Heidi.

    YanıtlaSil
  2. selam. bu oyuncağın farklı modeli yıllar önce arkadaşıma hediye gelmiş. oğlum oyuncağa bayıldı. bende almak istiyorum ama bulamadım. nerden aldığınızı ve markasını gönderirseniz çok memnun olurum. iyi günler.şimdiiden çok teşekkür ederim. mail adresim sehersimsek_7@hotmail.com
    http://sarikus.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Sermincim tşk. ederiz. Hakikaten güle güle oynuyor:)

    Sevgili Seher,
    Hediyeyi ablam İst.'dan gönderdi. Paket kağıdından anladığım kadarıyla Toyiki'den almış. Fiyatı da galiba 29 YTL. Kayra'da şimdiden güle güle oynasın.
    Sevgiler,
    ç.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails