7 Ocak 2009 Çarşamba

Nihayet anladık!

Son bir haftadır uykuya direnmeler, gecenin 4’ünde sızlanarak uyanıp tekrar uyumayı reddetmeler. Uyku sırasında kalkıp kalkıp kendini yatağın herhangi bir tarafına atmalar. Her akşam belli bir saatte güzel güzel yatan çocuk bazı geceler 23.00’e hatta 24.00'e kadar yatmayı reddediyordu. Sebebini ancak dün akşam anladık, daha doğrusu fark ettik. Meleğimin laternal denilen alt çenedeki 7. ve 8. dişleri de çıkmış. Dün akşam 21.30 gibi yatırdım, hemen 10 dakikada uykuya daldı. Dün gündüz de hem sabah hem öğleden sonra rahat rahat uyudu. Çok şükür bunu da atlattık galiba!

3 yorum:

  1. 2009'un ilk haftası bebeişlerin diş çıkartma haftası oldu galiba :)
    Hayırlı uğurlu olsun yeni incileriniz...

    YanıtlaSil
  2. tebrik ederim. :) azı dişleri çıkarken çok zorlanıyolarmış, ozaman yaşayacağımız sıkıntıları düşünmek bile istemiyorum. minik garipler doğuyorlar türlü türlü sıkıntılar çekiyorlar büyüyebilmek için. yine de büyüdüklerini görmek mutlu ediyor insanı. patlayan minik bir diş bile insanı çok mutlu ediyor.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. oğlumdan öğrenyorum21 Aralık 2010 01:27

    benim oğlum şuanda 10 aylık ve ilk azı düişleri göründü dr gittik kemik yapısıyla alakalı olduğnu söyledi çok mız mız yere göğe sığmıyo görünüyo ama henüz çıkmadı jeli ve ilaçıda almıyo ağrısı için başka ne yapabilirim yardımcı olunnn lütfen ayrıca nette bazı forumlarda 10 aylıkken alt iki üste iki olması gerektiği yazıyo hala endişeliyim benn iyi gecelerrr

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails