27 Ocak 2011 Perşembe

Pino'yla Tanıştık!

Selin’le Ada’nın doğum günü kutlamasından önce, geçen haftalarda tanıştığım ve çizdiği karakterler gibi sıcacık, içten ve olumlu halleriyle hemen ısınıverdiğim, sokakta görsem katiyen 2 çocuk annesi diyemeyeceğim:), hepimizin çizimlerine bayıldığı kişiyle yani sevgili Pino’yla tanışmamızı anlatmak istiyorum.
Tanışma sebebimiz Pino’nun facebook’ta da sayfası olan "Çocuklarımıza Destek Hep Destek" kampanyasına katılanlar arasında yaptığı çekilişle bir kitabını hediye edecek olmasıydı. Kitaplardan biri Selin’e çıktı, çok sevindirik olduk Meleğimle. Pino'yla yazışınca yakın oturduğumuzu anladık ve bir akşam üzeri buluşmaya karar verdik. Hani şöyle 1-1,5 saat görüşüp çay içip pasta yiyip ayrılacaktık. Buluşmanın sonunda pastalarımızı yemiş çaylarımızı içmiş mutlu mutlu sarılıp öpüşüp ayrıldık tabii ama... yaklaşık 3 saat sonra:)
Bir insan bu kadar mı içten olur? Çizimlerinin ne kadar sevimli olduğunu hepimiz biliyoruz ama ben artık sebebini de biliyorum, bizatihi kendisi. Hem çizimlerine hem de gözlerine bakınca içindeki o küçük tatlı kızı görüyor insan.
Bu harika tanışmayı yakın zamanda bir de öğle yemeği takip edecek gibi görünüyor. Pino’nun imzalayarak Selin’e hediye ettiği kitabın tanıtımı da yarına:)

3 yorum:

  1. selinciğimin şansı, ne kadar güzel olmuş. kitabın tanıtımını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Benim için de büyük bir zevkti sizinle buluşmak:))) Hislerimiz karşılıklı:)
    Hem öğle yemeğini hem de seramik grubumuza katılacağınız günü bekliyorum:D Ufaklığı kocaman öperim:D Umarım sevmiştir kitabı.. Sevgilerimle:D

    YanıtlaSil
  3. Selin' in güzel şansı, sana da güzel bir arkadaş kazandırmış anlaşılan, ne mutlu size :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails