18 Şubat 2010 Perşembe

Bir Teşekkür Yazısı

Yazılarıma yorum bırakanlara epey bir zamandır şöyle layığınca cevap yazamadığımı farkındayım. Üzerinden belli bir süre geçtikten sonra dönüp yazmanın çok da anlamlı olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden bu yazımda, şimdiye dek yazdıklarıma yorumlarıyla katkıda bulunan, hastalandığımızda içtenlikle geçmiş olsun dileklerini, kutlamalarımızda samimi tebriklerini gönderen, başa çıkamadığım durumlarda tecrübelerini aktarıp içimi rahatlatan, şaşırdığım hallerde bildiklerini, önerilerini paylaşan, kısa zamanda kaynaştığım ve artık yakın arkadaşım olanların yanı sıra, ses tonunu, jest ve mimiklerini hiç bilmediğim ama iyi niyet ve samimiyetlerinden bir an bile zerre kadar şüphe etmediğim tüm blog arkadaşlarıma bir demet çiğdem çiçeği göndererek teşekkür etmek istedim. Sağolun...

2 yorum:

  1. Çiçekler de çok güzel Çiğdem.. Çiğdemler çıkmaya erken başlamış bu sene, bu pazar Eymir'de bir iki tane topladık. Sarı sarı çok güzellerdi. Bu alakasız yorum için kusura bakma aklıma geldi:) sen çiğdemsin ya.

    YanıtlaSil
  2. Esracığım,
    Zaten kardelenler de çiğdem çiçeğinin bir türü. Baharın müjdecisi de derler bazı yerlerde. Erken erken görmeniz çok normal yani. Sen yine de hemen bahar geldi diye havaya gime tabii. Ben bugün dışarıya ince çorap ve ayakkabıyla çıktım, dersimi aldım:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails