11 Eylül 2009 Cuma

Pazar Günü ve MyGym

Neredeyse üzerinden bir hafta geçecek ben hala Pazar günü gittiğimiz ve çok beğendiğimiz Mini Town’u yazamadım. Nedendir bilinmez bu aralar pek bir şey yazmak gelmiyor içimden. Kısaca anlatayım. Bizim grup için özel olarak ayarlanmış bir MyGym deneme sınıfıydı. Bu yüzden Pazar günü saat 16.00’yı ayarladı Banu. Hepimizin toplanması filan ancak 16.15 gibi başladık. Çocuklar çılgınca eğlendi, biz acayip yorulduk.
Şimdiye dek katıldığımız oyun sınıfları içinde en geniş ve ferah mekan burasıydı. Salonun dışa bakan cephesi boydan boya cam olduğundan içeriye bolca gün ışığı girebiliyor. Bir de eğitmen fazlalığı dikkatimi çekti. Diğer yerlerde her sınıfta 1 en fazla 2 eğitmen varken MyGym’de tam 4 eğitmen vardı, 10 çocuk için. Bu da eğitmenlerin çocuklarla yakından ilgilenmelerini sağlıyor.
Programın uygulandığı sınıfın dışında çocuklar için hazırlanmış, ebeveynlerin otudukları yerden gözleriyle rahatça takip edebileceği başka oyun bölümleri de var ve buraları MyGym programının olduğu günlerin dışında da günlük bir ücret ödeyerek kullanmak mümkün. Bilhassa program sonrası konuşmak üzere bize çay ve kuki ikram ettikleri kafe tarzı yer çok hoşumuza gitti. Çünkü çocuklar etrafında marketi, hastanesi, müzik odası, yemek odası gibi bölümleri olan kocaman bir bahçede –ki arabalardan tramboline kadar bir çok şey var- ablaların gözetiminde ve onlarla oynayarak çok iyi vakit geçirirken ve uzun bir süre bizi hiç aramazken, bizde neredeyse ilk defa üzerimize tırmanmaya veya oynamak için yerimizden kaldırmaya çalışan çocuklarımız olmadan rahatça oturup çaylarımızı yudumladık ve en önemlisi iki laf edebildik. Kısacası Mini Town’ı ve MyGym programını hepimiz çok beğendik.Ben diğer yerlere nazaran evimize daha yakın olduğu için ayrıca beğendim.
Oradan çıkınca ‘babalarda burada, bari birlikte bir yemek yiyelim’ deyip Uludağ Et Lokantası’na gittik. İftara az bir vakit kalmıştı ama ufak tefek aksaklıklara rağmen serviste büyük bir sorun yaşamadık. Açık kapalı çocuk oyun bölümü de vardı, çocuklar epey bir vakit geçirdiler orada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails