3 Haziran 2009 Çarşamba

Açık Hava Buluşması

Geçtiğimiz Cumartesi günü ODTÜ’de buluştuk, bebişler ve anneleri olarak. Bloglardan, maillerden tanıdığımız annelerle ve bebekleriyle tanıştık. Geniş katılımlı çok şenlikli, çok gürültülü, çok eğlenceli ve çok yorucu bir gündü. Eve döndüğümüzde Meleğim kendini halıya bırakıverdi. Uyumasın diye önce biraz meyve yedirdim sonra da biraz oynadık. Akşam yemeğinden sonra Munise’m genelde 22.00-22.30 civarı yatıp 23.00 gibi uyumuş olur. O gece 21.30’a kadar dayanamadı ve hemen kolları iki yana açık mutlu bebek pozisyonunda uyudu.
Fotoğrafları bilgisayara yüklerken günü kelimeler yerine fotoğraflarla anlatmak daha iyi olacak gibi geldi bana. Bilhassa aşağıdaki Selin-Arda fotoğraflarında muhabbet konusu araba, klakson, direksiyon üçgeninde dönüyor gibi görünüyor ama...

3 yorum:

  1. son iki buluşmada Arda ve selinin muhabbetlerine diyecek yok zaten.. Pek bir iyi anlaşıyorlar.. Çok güzel bir gündü, sizi de çok özlemiştim..

    YanıtlaSil
  2. yerim ben bunları yaa. biz gelip de aranıza katıldığımıza, sizleri tanıdığımıza çook memnun olduk. inşallah böyle keyifli buluşmaları çok sık gerçekleştiririz
    Sevgiler,
    Evin&Efe

    YanıtlaSil
  3. Burcucuğum,
    Valla biz de sizi çok özlemiştik. Artık birbirlerini tanıyor olmalarının rahatlığıyla, iki sarı kafa hakikaten gayet uyumlu oynuyorlar. Fakat Arda'nın 3. fotodaki "hah, bunu da tavladım işte" bakışı çok şahane:)Teo'yla bakıp bakıp gülüyoruz.
    Öperim,
    ç.

    Evin,
    Ben de yanen öyle düşünüyorum. Hele Efe'nin bir fotoğrafını çekmişim "buraların efesi benim, anlaşıldı mı?" bakışıyla, müthiş ötesi:) En kısa zamanda e-postayla göndereceğim sana.
    Sevgiler,
    ç.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails